Kerstconcert Erato Egmond en One More Voice

Uitgaan
Kerst met Erato Egmond en One More Voice.
Kerst met Erato Egmond en One More Voice. (Foto: aangeleverd)

EGMOND A/D HOEF - Vocaal koor Erato Egmond verzorgt zondag 17 december het jaarlijkse kerstconcert met medewerking van het Heilooër koor One More Voice. Het belooft wederom een schitterend optreden te worden.

Koor Erato Egmond gelooft in de kracht van muziek en de leden zingen met veel plezier en passie. Samen creëren zij prachtige harmonieën en brengen ze diverse muziekgenres ten gehore. Variërend van klassieke stukken, popmuziek, musicalnummers tot wereldmuziek. Het koor hecht ook veel waarde aan een hechte gemeenschap en vormt een gezellige koorfamilie waarin iedereen zich welkom voelt.

Speciale tijd

Een week voor kerst zingt Erato Egmond dus samen met One More Voice uit Heiloo, wat voor koorliefhebbers een mooie en gezellige namiddag wordt in een speciale tijd van het jaar. Het begint zondagmiddag 17 december om 15.00 uur, te beleven in de R.K. kerk H.H.M Alacoque, Herenweg 188 in Egmond aan de Hoef. De entree bedraagt € 12,50 (kinderen tot twaalf jaar € 7,50). Hierbij is een drankje tijdens de pauze inbegrepen. Reserveer nu al de kaarten voor het concert, om zeker te zijn van een zitplaats. Dat kan via de site: www.erato-egmond.nl (klik op ‘Kaarten bestellen’).