Altijd kind gebleven

Uitgaan
Binnenkort op De Beun-bühne.
Binnenkort op De Beun-bühne. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Altijd kind gebleven, iets wat iedereen zou moeten nastreven. Want als het kind in je verdwijnt, wordt het leven een stuk minder leuk. Hoe was jij als kind? Wat wilde je worden? Was je een binnenspeelkind of een buitenspeelkind? Lekker vies worden of toch alles netjes houden? Was vroeger het speelgoed beter?

Al deze vragen en veel meer komen aan bod in de nieuwe voorstelling van cabaretier Steven Brunswijk, getiteld ‘Altijd kind gebleven’. ‘Laten we samen het innerlijke kind in ons naar boven halen!!’, schreeuwt hij haast van de daken.

Programma’s

Steven Brunswijk (1983) is geboren in Suriname en opgegroeid in Tilburg. Hij debuteerde in 2012 met zijn soloprogramma Vooroordelen, vier jaar later gevolgd door Als ik mezelf kon zijn. Hij deed mee met verschillende televisieprogramma’s, waaronder De Slimste Mens, Expeditie Robinson en Het perfecte plaatje.

De voorstelling Altijd kind gebleven (cabaret, 90 minuten) van Steven Brunswijk is vrijdag 8 december bij te wonen in Theater De Beun, aanvang 20.15 uur. Informatie/reserveren: www.debeun.nl.