Naar Sauerland met Trefpunt Heiloo

Uitgaan
Ook in Soest karakteristieke vakwerkhuizen.
Ook in Soest karakteristieke vakwerkhuizen. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Trefpunt Heiloo organiseert een vijfdaagse groepsreis naar Soest in het Duitse Sauerland, speciaal voor senioren. Het gezelschap gaat per luxe touringcar vanaf Heiloo naar Soest in Nordrhein Westfalen.

Hotel Am Wall is een uitstekend punt om uitstapjes te maken en de chauffeur toont de mooiste plekjes van Sauerland. Zo staan op het programma onder meer een rondvaart over de Mohnesee, bezoek aan het 18de eeuwse Residenzschloss Arolsen, een glasblazerij en een bezoek aan het kuurplaatsje Bad Sassendorf. Of wie dat wil, maakt een leuke wandeling door het middeleeuwse Soest met gezellige pleintjes en winkeltjes en vakwerkhuisjes.

Reisperiode en kosten

De reis staat gepland voor maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus. De kosten bedragen € 625,- (toeslag eenpersoonskamer € 120,-) op basis van volpension en drankjes tussen 18.00 en 22.00 uur. Wie meegaat, dient zelfstandig de bus te kunnen in- en uitstappen.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Trefpunt Heiloo via 072-5331297 of info@trefpuntheiloo.nl. Kijk voor het volledige programma op www.trefpuntheiloo.nl.