Trainees gezocht bij Provincie Noord-Holland

Werken
Provincie Noord-Holland is op zoek naar drie trainees.
Provincie Noord-Holland is op zoek naar drie trainees. (Foto: fauxels)

NOORD-HOLLAND - Provincie Noord-Holland is op zoek naar diverse trainees. Er zijn drie traineeshipvacatures: algemeen, data en techniek. Solliciteren kan nog tot en met 2 april 2023. Uiteindelijk komen twaalf trainees in één traineelichting terecht. Het programma start 1 september 2023.

Als trainee werk je mee aan belangrijke maatschappelijke thema’s zoals energie, natuur, wonen of gezonde leefomgeving. Of je zorgt ervoor dat de provincie haar werk beter kan doen door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met data, inkoop, IT, juridische zaken, financiën en innovaties. Je volgt een 2-jarig programma op een plek in de organisatie die bij jou past en elke acht maanden krijg je een individuele opdracht bij een andere afdeling. De opdracht sluit aan bij jouw interesses en je werkt elke week een dag samen met medetrainees.

Sofie van der Stelt startte in 2021 met zes andere trainees bij de provincie: “Een traineeship is een fijne start, omdat je niet meteen een officiële baan hebt en leren en ontwikkelen meer centraal staat. Je kunt op verschillende afdelingen kijken zonder dat je daar een specifieke achtergrond of kennis voor nodig hebt.”

Solliciteren op één van de drie traineeships kan als: je niet langer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd en per september 2023 je diploma op zak hebt, je een hbo of wo-opleiding hebt en je hart hebt voor de publieke zaak en de ambitie hebt om de wereld een beetje beter te maken.

Meer informatie via tinyurl.com/traineeshipprovincie.