The Hookers heet voortaan Rugby Club Hoek van Holland

Algemeen

Rugbyclub The Hookers gaat voortaan verder onder de naam Rugbyclub Hoek van Holland, waarbij het eerste team de naam Hook XV aan heeft genomen en zo ook in de competitie bekend zal zijn..

Vorig jaar was er al discussie binnen de vereniging omtrent de naam The Hookers, daar uit het Engels vertaald ‘De Hoeren’ betekent. Sponsors haakten af. Maar binnen de vereniging was er toen geen twee derde meerderheid te vonden om de naam in The Hoekers te veranderen.

Het bestuur moest op zoek naar een andere oplossing. . Die werd gevonden door in de statuten de naam The Hookers te handhaven, maar als Rugby Club Hoek van Holland voortaan naar buiten te treden, dat heeft het bestuur in een nieuwsbrief bekend gemaakrt

Statutair blijft de naam RC The Hookers bestaan, maar naar buiten toe heet de Hoekse rugbyclub voortaan RC Hoek van Holland, op de website voluit Rugbyclub Hoek van Holland en ook de afkorting RCHVH zal gebruikt worden.

Het logo van de vereniging zal eveneens aangepast gaan worden.

Zaterdag vindt bij RC Hoek van Holland aan de Rondgang de seizoensopening plaats. Zaterdag 1 oktober is de eerste competitiewedstrijd, uit tegen het Leidse DIOK.