Muziekvereniging Rotterdam aan Zee introduceert de Event Band

Algemeen
De Event Band volgt de Show& Marching Band op.
De Event Band volgt de Show& Marching Band op. (Foto: RAZ)

Na het beëindigen van de Show & Marching Band heeft Muziekvereniging Rotterdam aan Zee, in samenspraak met haar leden, de Event Band opgericht.

Deze nieuwe band is ontstaan uit de wens van de muzikanten om door te gaan met muziek maken en optreden.

Met meer dan 20 muzikanten en alle instrumentengroepen weer vertegenwoordigd, is de Event Band klaar om de regio te vullen met haar muziek.
Onder leiding van Jennifer Heins en Carlo van der Meijden worden er muziekstukken ingestudeerd in de bekende stijl van de Show & Marching Band. De Event Band zal voortaan staand optreden. Hierdoor kan de Event Band een nog groter en gevarieerder muziekaanbod laten horen.

Optredens op verschillende evenementen

De Event Band zal optredens verzorgen op verschillende evenementen, zoals buurt- en strandfeesten, braderieën en openingen van evenementen. Daarnaast zullen zij ook vertrouwde aubades en serenades spelen. De Event Band maakte haar debuut op zondag 19 maart, bij het iCOON in Hoek van Holland, tijdens de finale van de tentoonstelling MINIM.AAL.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze bruisende band? De Event Band repeteert iedere dinsdagavond tussen 19.15 en 21.15 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ aan de Mercatorweg in Hoek van Holland. Je bent van harte uitgenodigd om eens een repetitie bij te wonen.Voor boekingen of overige informatie kun je het best contact opnemen met onze Band manager Ruthger Eygendaal (06-81870476/eb.manager@rotterdamaanzee.nl)