Garage Schellenboom geeft kijkje in het hart van het bedrijf

Algemeen
De wasstraat is compleet vernieuwd en van moderne snufjes voorzien.
De wasstraat is compleet vernieuwd en van moderne snufjes voorzien. (Foto: Tom van Ooijen)

In 2013 nam Familie Schellenboom het tankstation en de garage over van Leo Schoenmeijer. In 2015 kwam daar ook het schadeherstel bij en was het hele bedrijf in handen van Schellenboom.

Door Tom van Ooijen

In de loop van de tijd werd het bedrijf steeds meer naar de hand van Schellenboom gezet. Zo kwam er catering en afhalen van broodjes en dergelijke vanuit de shop bij. Kwamen er buiten twee grote wasmachines en kreeg het bedrijf steeds meer faciliteiten.

De laatste jaren zijn er tal van zaken vernieuwd of aangepast. Denk aan de ondergrondse tanks, de tankinstallaties, er werd een snellader voor elektrische auto’s geplaatst.

De laatste veranderingen hebben vooral op het gebied van wassen plaatsgevonden. De wasstraat is zelfs in samenwerking met Basic Wash helemaal vernieuwd geworden.

Buiten de losse was mogelijkheden is het ook mogelijk om een abonnement op de wasstraat te nemen. Met zo’n jaarabonnement, voor basic wassen al mogelijk vanaf 9,50 per maand, kun je het hele jaar onbeperkt de wasstraat gebruiken, zoals gezegd dat is een Basic wasbeurt. De abonnementsgelden voor Gold, Premium en Premium Plus lopen evenredig het wasprogramma op. Voordeel bij het abonnement is dat je geen kaartje meer hoeft te halen. Bij het afsluiten van het abonnement wordt het kenteken ingevoerd en door de kentekenregistratie in de wasstraat hoef je in principe niet eens meer uit te stappen als je er in rijdt. Het programma herkent het kenteken en weet welk abonnement je hebt.

Ook de wasstraat buiten is aangepast. Daar kun je nu per wascabine uit vier spuitlansen kiezen: Velgen, schuim, borstel voor de wagen, hoge druk. Elke spuitlans heeft zijn eigen middel dat speciaal door de fabrikant voor datgene wat je kiest is samengesteld. Daarnaast is het mogelijk osmosewater te tappen.

Kortom: genoeg om kennis mee te maken. Daarom houdt Garage Schellenboom aanstaande vrijdag 24 en zaterdag 25 maart open huis en kun je met eigen ogen zien was er allemaal gemoderniseerd is. Daarnaast zijn er verschillende acties: Er wordt geflyerd met bonnen voor gratis wassen, bij Albert Heijn Weernekers en de Hoekse Etos krijg je bij 15 euro boodschappen een kraskaart waar je mooie prijzen mee kunt winnen zoals een jaar gratis wassen, gratis APK, poetspakketten, broodjes en ga zo maar door.

Beide dagen is er op het terrein van alles te doen: een foodtruck met broodjes en blikjes, een springkussen voor de kids. Ook kan er een zomercheck gedaan worden, waarbij de vloeistofniveaus gecontroleerd worden of u kunt eventuele kleine schade zoals een kras laten taxeren en kun je je auto gratis wassen, Als extra geeft Garage Schellenboom deze dagen aan de Berkmanpomp 25 cent korting op brandstof. Pashouders krijgen zelfs 26 cent korting.

Ook de wasboxen hebben een upgrade gehad.