Country Trail Band speelt op Recreatieoord

Nieuws
De Country Trail Band.
De Country Trail Band. (Foto: PR)

De Country Trail Band geeft een countryconcert op zaterdagavond 10 juni  in het recreatiegebouw van het Recreatieoord Hoek van Holland.

De aanvang is 20.00 uur. Het concert is niet alleen toegankelijk voor bewoners van het Recreatieoord, maar ook voor inwoners van Hoek van Holland en andere belangstellenden.

Het concert vindt plaats in het kader van het door de gemeente Rotterdam georganiseerde Heilige Huisjes Festival. Hierbij openen kerken hun deuren voor een breed publiek met allerlei culturele evenementen en andere activiteiten. Op het Recreatieoord is al vele jaren het Recreatiepastoraat actief, dat nauw verbonden is met de Protestantse Kerk in Hoek van Holland. Daarom zijn er dit jaar in het weekend van 9 tot en met 11 juni niet alleen activiteiten in de Dorpskerk, maar ook op het Recreatieoord.

De Country Trail Band is al 38 jaar één van de toonaangevende country gospelbands in Europa en heeft met vele artiesten uit binnen- en buitenland samengewerkt. De groep maakte een groot aantal cd’s, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. De band gaf concerten in verschillende landen en mocht in 1995 als een van de weinige Europese artiesten optreden op de Grand Ole Opry in Nashville, het bekendste podium in de wereld voor countrymuziek. Hoekenees Wim Pols is zanger van de band en vindt het altijd leuk om met de band op te treden in zijn woonplaats. Iedereen die van countrymuziek houdt, is van harte welkom op zaterdagavond 10 juni. Het concert vindt plaats in het recreatiegebouw van het Recreatieoord aan de Wierstraat in Hoek van Holland van 20.00 uur tot 22.00 uur met tussendoor een pauze.