Medailles voor vier jonge tenniskampioenen

Nieuws
Vlnr: Mik, Hidde, Jayvino en Mats.
Vlnr: Mik, Hidde, Jayvino en Mats. (Foto:PR )

Afgelopen zondag, 04 juni 2023, was een spannende dag. De afsluiting van de voorjaarscompetitie rood-oranje van KNLTB Tenniskids voor TEAM DE HOEK 2 van VT De Hoek in Delft.

Het team bestaande uit vier jongens; Hidde, Jayvino, Mats en Mik hebben de oranje competitie mogen afsluiten met een prachtige persoonlijke medaille. Ze hebben veel partijen gewonnen, inzet getoond, verlies moeten incasseren, sportief geweest en uiteindelijk vaak als eerste team geëindigd.

De afgelopen weken stond voor deze jongens op zondagochtend vaak de wekker. Vroeg opstaan, goed ontbijt en in de auto naar Naaldwijk, Monster, Maassluis, Delft, Honselersdijk of een thuiswedstrijd in Hoek van Holland. Tennisschoenen aan, je racket mee en met een goed humeur de baan op. Aangemoedigd door broertjes/zusjes, vaders/moeders en opa’s/oma’s gingen ze telkens met plezier de baan op. Uiteraard fanatiek genoeg om te willen winnen. Tijdens de KNLTB TennisKids competitie staat vooral plezier hebben, vriendjes maken en leren van het spel centraal.

De wedstrijden beginnen om 09.00 uur en duren 15-20 minuten per wedstrijd. Je speelt singles en dubbels op tijd. Een wedstrijd bestaat per keer uit vier gewonnen games. Tussendoor zijn er pauzes om wat te drinken of een gezonde snack te pakken.

Net iets voor 12.00 uur zitten ze vaak weer in de auto terug naar Hoek van Holland en kan de zondagmiddag beginnen. Zich voorbereiden op de volgende tennisles van Menno, op de woensdagmiddag, waarin ze met elkaar oefenen voor de competitie.

Wil jij net zoals deze vier kampioenen ook graag meedoen aan een competitie? Wordt dan lid bij VT De Hoek en speel mee! 

Boys: gefeliciteerd! Op naar de najaarscompetitie.