Kleuterjuf Mariëlle gaat met pensioen

Nieuws
Kleuterjuf Mariëlle gaat van haar pensioen genieten.
Kleuterjuf Mariëlle gaat van haar pensioen genieten. (Foto: Inova)

Juf Mariëlle, wie kent haar niet? Menig lezer van dit bericht heeft haar als juf gehad of gekend want zij heeft maar liefst 43 jaar voor de klas gestaan.

De kleuterklas was écht haar specialiteit, maar je kon haar net zo makkelijk voor groep 3 of 5/6 zetten. Oftewel, een allround kleuterjuf, waar ze bij INOVA super trots op zijn.

Krijgt energie van kinderen

Ze krijgt energie van kinderen; vooral als ze ziet dat ze lekker bezig zijn en creatieve oplossingen bedenken om hun doelen te bereiken. Maar nu is het voor Mariëlle tijd om van haar pensioen te gaan genieten.

“We gaan haar op school enorm missen, maar we vinden het heerlijk dat ze kan gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Op pad met de caravan, fietsen, strandwandelingen en genieten met (klein)kinderen. Voor haar geldt op school, maar ook thuis: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”, aldus interim directeur Martine van den Berg. “Natuurlijk verliezen we haar niet uit het oog, want daar is ze veel te actief voor. In Hoek van Holland komen we haar bij voetbal en tennis vast nog regelmatig tegen. 

Niet ongemerkt met pensioen

Uiteraard laten we haar niet ongemerkt met pensioen gaan. Wie haar gedag wil zeggen is op op donderdag 29 juni vanaf 14:45 uur van harte welkom bij: INOVA basisonderwijs Mercatorweg 155 Hoek van Holland.