Rotterdam aan Zee brengt concert vol Fantasy’

Nieuws
Muziekvereniging RAZ geeft weer een concert dat tot de verbeelding spreekt.
Muziekvereniging RAZ geeft weer een concert dat tot de verbeelding spreekt. (Foto: PR)

Verken de jungle, vlieg als een draak en laat u zaterdag 25 november betoveren bij het najaarsconcert van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee!

Het Jeugdorkest, de Event Band en de Concert Band zullen u stukken ten gehore brengen binnen het thema Fantasy.

Zoals altijd trapt het Jeugdorkest deze avond vol bewondering af. Zij zullen u meenemen naar Wonderland met Alice’s Theme. Verder zullen ze de zoete klanken van Highlights from Willy Wonka & the Chocolate Factory laten horen en nog veel meer.

De Event Band zal daarna de fantasie voortzetten met de kleurrijke medley, Color Fantasy. Ook nemen ze u mee in de fantasiewereld van de videogame Zelda met Zelda Main Theme. En natuurlijk kan Fantasy van Earth Wind & Fire niet ontbreken.

In de pauze kan men genieten van een drankje en natuurlijk lootjes kopen in de Tombola. Er zijn weer leuke prijzen te winnen!

Concert Band

Na de pauze zal de Concert Band u verder verwonderen met verschillende nummers zoals The March of the Trolls. Ook zullen zij iedereen meenemen naar de wonderlijke toverwereld van Harry Potter en wordt er gegarandeerd gefantaseerd over warme oorden met de Jungle Fantasy.

De toegang voor deze avond is gratis. Na afloop zal er een deurcollecte worden gehouden waar u een vrijwillige bijdrage kunt achterlaten. Het concert is op zaterdag 25 november en begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.