Volop genieten van koorklanken tijdens het Korenfestival 2024

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

Op zaterdag 9 maart a.s. is het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ aan de Mercatorweg 50 te Hoek van Holland weer het toneel van muziek en zang. Vijftien koren laten aan u, als publiek, en aan de jury horen waar toe zij instaat zijn. Dus kom massaal luisteren, want de zangers hebben uw steun nodig om gemotiveerd hun hobby voort te blijven zetten.

Het middagprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 18.15 uur en het avondprogramma begint om 19.15 uur en rond de klok van 21.45 uur hoopt men de editie 2024 af te sluiten. De zaal gaat ’s middags 12.30 uur open voor het publiek en ’s avonds rond de klok van 19.00 uur.

De entreeprijs is slechts € 3,50 voor de hele dag, die lage prijs is mede te danken aan financiële bijdragen van Cultuur Concreet en ‘Bewonersidee’ van Opzoomer Mee. Door deze bijdragen kunnen wij met behulp van enkele vrijwilligers, die onmisbaar zijn op zo’n dag, dit festival organiseren.

De organisatie is in handen van de stichting Muziekdag Hoek van Holland i.s.m. de EHAV en Hoekse Tranentrekkers. De zaal is toegankelijk voor de rolstoelers en voor hen zal een plek op de voorste rij vrijgemaakt worden.

Afbeelding