Regen kan pret bij paasei zoeken niet hinderen

Nieuws
Topdrukte bij de kinderboerderij voor het zoeken naar paaseitjes.
Topdrukte bij de kinderboerderij voor het zoeken naar paaseitjes. (Foto: Fenneke Hooglander)

Afgelopen zaterdag konden kinderen bij zowel de Kinderboerderij als in de Waterspeeltuin naar paaseieren gaan zoeken, iets dat mede door een bijdrage van OpzoomerMee mogelijk werd gemaakt. 

Vanwege de regen was er toch wel even de angst dat er weinig kinderen zouden komen maar men liet zich niet door het slechte weer ontmoedigen of tegenhouden.

Waar de jongste kinderen, al dan niet geholpen door ouders of grootouders, bij de Kinderboerderij de eitjes konden zoeken, deden de wat grotere kinderen dat in de Waterspeeltuin. De belangstelling voor het eizoeken was zo groot dat de inschrijving van de jongste groep al twee dagen vooraf gesloten moest worden. Met meer dan 100 kinderen werd het een gezellige drukte van belang, compleet met paashazen en andere figuren. Veel vrijwilligers en ook buren waren gelukkig deze dag bereid een handje te helpen.


Ook deze paasfiguren waren aanwezig. - Fenneke Hoolander

Vrijwillige bijdrage

Mensen konden een vrijwillige bijdrage geven, iets dat bij de kinderboerderij 216 euro opgebracht. Ook het geld dat in de speeltuin werd ingezameld werd aan de kinderboerderij geschonken en zal besteed worden aan voer, medicijnen en al wat verder nodig is.

Kortom: een super geslaagde Paaszaterdag voor veel kinderen.

Ook deze paasfiguren waren aanwezig.