Gratis spreekuur letsel- en overlijdensschade

Partnerbijdrage
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch.
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch. (Foto: Edwin Bosch)

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare zijn verloren. Ongeacht de oorzaak, of dit nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is. 

Tijdens dit spreekuur staan de ervaren letselschadeadvocaten mr. E.W. Bosch, mr. A.J. Korff, mr. T.H. Boerendonk en mr. A.F. Elbers klaar om geheel vrijblijvend alle vragen over letsel- of overlijdensschades te beantwoorden. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan zij u graag te woord om vragen te beantwoorden en/of een second opinion te geven.

Het spreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Wel vraagt Wij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten om via het contactformulier op de www.vbsadvocaten.nl naam en telefoonnummer achter te laten. VBS Advocaten nemen dan telefonisch contact op voor het inplannen van een afspraak. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. 

Liever niet naar kantoor? Dan kan men uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor telefonisch overleg of via videobellen. De letselschadespecialisten staan klaar.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft zo’n 20 medewerkers en werkt vanuit twee vestingen in het Westland, te weten in ‘s-Gravenzande en Honselersdijk. Het advocatenkantoor richt zich met haar diensten op particulieren en bedrijven in het Westland en Midden-Delfland, maar ook op Greenport bedrijven in heel Nederland. Voor meer informatie, kijk op www.vbsadvocaten.nl