Team Kappers is klaar voor de toekomst

Partnerbijdrage
Marsha is met haar Team Kapperssalon helemaal klaar voor de toekomst.
Marsha is met haar Team Kapperssalon helemaal klaar voor de toekomst. (Foto: Tom van Ooijen)

Team Kappers aan de Prins Hendrikstraat 263 is verbouwd. De kapsalon is grondig onder handen genomen en heeft een uitstraling die helemaal van deze tijd is en klaar is voor de toekomst.

Eigenaresse Marsha van der Knaap, die bijna vier jaar geleden de salon over nam van D.J. van den Hazenkamp vond dat het tijd werd de boel een facelift te geven.

“Er was al jaren niets aan de zaak gedaan. Ja in coronatijd hebben we de muren een lik verf gegeven, maar dat was niet genoeg vond ik. We hebben dus echt van alles aangepakt of aan laten pakken. Ook op het gebied van energie: we zijn van CV overgestapt op een waterpomp. Maar in de kapsalon zelf De vloer, de wasbakken, de airconditioning en zelfs de stopcontacten. Die zaten een beetje onder de werkbladen verstopt en dat was dus niet echt handig. Ook de elektriciteit is aangepakt. We hebben een de NEN 10-10 goedkeuring gehad en dat betekent at alles helemaal in orde is.”

Spiegels weg

Daarnaast hebben we bij de wasbakken de spiegels weggehaald. Het is nu een rustig hoekje geworden zonder spiegels. Ook de indeling van de werkplekken is veranderd: “Vroeger stond je tegenover elkaar, nu is het meer naast elkaar, dat werkt gewoon fijner.”

Tijdlijn geschiedenis

Tijdens de verbouwing kwam Marsha een soort tijdlijn van de geschiedenis van de kapsalon, die in de jaren verschillende eigenaars kende, tegen. “Je kwam bijvoorbeeld geel gespikkeld behang tegen en bruine kniptafels uit de jaren 70. Dat was erg leuk om te zien.”

De kapsalon is twee weken dicht geweest, maar voor Marsha was dat het zeker waard. “De salon is ingericht volgens de stijl van het Team Kappersconcept, wat inhoudt dat je je in elke Team Kapperszaak op je gemak voelt omdat het voelt als thuis. Maar na de verbouwing heb ik echt het gevoel dat het nu echt mijn eigen salon is.”

Team Kappers van Marsha  is geopend: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9 tot 17.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet per se, maar is wel verstandig en dat kan via www.teamkappers.nl of even bellen naar 0174 785 938. Even binnenlopen kan natuurlijk ook.