Mondzorg op Maat biedt met tandarts in team nóg betere zorg

Partnerbijdrage
Het team van Mondzorg op Maat staat klaar om patiënten te helpen bij het behouden en verbeteren van hun mondgezondheid.
Het team van Mondzorg op Maat staat klaar om patiënten te helpen bij het behouden en verbeteren van hun mondgezondheid. (Foto: Frank van der Burg)

Mondzorg op Maat, dé praktijk voor hoogwaardige mondzorg, verwelkomt nieuwe patiënten met open armen in hun splinternieuwe, ruime locatie aan de Vreeburghlaan 3a in ‘s-Gravenzande. Met een sterke focus op een gezond gebit en tandvlees, biedt Mondzorg op Maat een persoonlijke benadering en maatwerk behandelingen om elke glimlach stralend te maken. 

Het team van Mondzorg op Maat staat klaar om patiënten te helpen bij het behouden en verbeteren van hun mondgezondheid. Met moderne apparatuur en de nieuwste technieken op het gebied van preventieve mondzorg, garanderen ze een optimale behandeling. “We begrijpen dat elk gebit uniek is en verschillende behoeften heeft”, zegt mondhygiënist Anne van den Bos, eigenaresse van Mondzorg op Maat. “Daarom stemmen we onze behandelingen af op de individuele situatie van elke patiënt. Een persoonlijk behandelplan op maat is de sleutel tot een gezond en stralend gebit.” 

Verhuizing

Om nog beter aan de groeiende vraag te voldoen, heeft Mondzorg op Maat recentelijk een verhuizing naar een grotere en modernere praktijklocatie voltooid. Met meer ruimte dan ooit tevoren kunnen ze nu nieuwe patiënten verwelkomen. Bovendien hebben ze een waardevolle samenwerking met tandarts Teun Dijkstra, waardoor patiënten hun afspraak bij de mondhygiënist gemakkelijk kunnen combineren met een tandartsafspraak. Deze samenwerking heeft de mogelijkheden binnen Mondzorg op Maat aanzienlijk uitgebreid. Naast hoogwaardige mondhygiëne en preventieve mondzorg, kunnen zij nu ook algemene tandheelkunde aanbieden. De aanwezigheid van tandarts Dijkstra in dezelfde praktijklocatie biedt talloze voordelen voor zowel het team als de patiënten. Door nauw samen te werken en behandelingen op elkaar af te stemmen, kunnen eventuele gebitsproblemen efficiënter worden aangepakt. Het delen van kennis en ervaring tussen de tandarts en het team van Mondzorg op Maat zorgt voor een nog betere kwaliteit van mondzorg. 

Alles onder één dak

“Tandarts Dijkstra is een geweldige aanvulling op ons team”, aldus mondhygiënist Anne van den Bos. “We kunnen nu nog specifieker en uitgebreider ingaan op de behoeften van onze patiënten. Door onze behandelingen met elkaar te bespreken en eventuele gebitsproblematiek direct te overleggen, kunnen we de beste zorg op maat bieden.” Deze nieuwe ontwikkeling stelt Mondzorg op Maat in staat om een breed scala aan tandheelkundige diensten aan te bieden, waaronder periodieke controles, wortelkanaalbehandelingen en tandheelkundige restauraties. Hierdoor hoeven patiënten niet langer naar verschillende locaties te gaan voor hun mond zorgbehoeften, maar kunnen ze alles onder één dak vinden bij Mondzorg op Maat. Mondzorg op Maat streeft ernaar om mondgezondheid bij jonge mensen te bevorderen en hen de beste start te geven voor een leven lang gezonde tanden en tandvlees. Behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed door de verzekering. 

Inschrijven

Inschrijven bij Mondzorg op Maat is eenvoudig en kan via hun website, www.mondzorg-op-maat.nl. Voor vragen en meer informatie kunnen geïnteresseerden ook telefonisch contact opnemen via 010-4270014 of een e-mail sturen naar info@mondzorg-op-maat.nl