Hollands Kroonse Uitdaging altijd blij met bruikbare spullen

Algemeen
Afbeelding
((Foto: Dimitri Jongkind))

HOLLANDS KROON - De Hollands Kroonse Uitdaging is altijd blij met bruikbare spullen. Zoals bijvoorbeeld de beeldschermen in bijgaand artikel van onze website.

De Gemeente Hollands Kroon draagt de Hollands Kroonse Uitdaging een warm hart toe. Zij vragen bij overbodige materialen vaak aan de stichting of deze er iets mee kan. Zo deed Marco de Vries van Team Kernbeheer dat ook. Negen beeldschermen werden niet meer gebruikt en weggooien is dan natuurlijk weer zonde. De manager van de Hollands Kroonse Uitdaging nam daarop contact op met Dennis Broersma van partner ICT vanaf Morgen. Die gaf aan er wel iets aan te hebben. En zo geschiedde het dat Dimitri Jongkind en chauffeur Hans Kars met de vrachtwagen naar Anna Paulowna togen om de beeldschermen op te halen. Op bijgaande foto’s van Dimitri zie je de vrachtauto voor het gemeentehuis van Hollands Kroon en de beeldschermen.

Ook bruikbare spullen over die een tweede leven verdienen? Neem dan contact op met de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan het beste via de mail, info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Afbeelding