Praat digitaal mee met de Debatweek.
Praat digitaal mee met de Debatweek. (Foto: Pexels.com)

Praat mee over dilemma’s voor nieuwe Omgevingsvisie in Hollands Kroon

18 jan, 14:24 Algemeen

HOLLANDS KROON - In Hollands Kroon wordt gewerkt aan een nieuwe omgevingsvisie. De omgevingsvisie heeft de titel ‘Hoe ziet Hollands Kroon er in 2040 uit?’. Voordat de omgevingsvisie voor Hollands Kroon gemaakt wordt, wordt eerst een koersdocument opgesteld. Hierin staat de koers voor Hollands Kroon beschreven.

“Waar willen wij met elkaar naar toe? Hiervoor gebruiken we ook de informatie en ideeën uit de eerdere bijeenkomsten die we van inwoners en geïnteresseerden hebben gekregen. De gesprekken en informatie laat een aantal dillema’s zien. Om met elkaar te praten over deze dilemma’s, organiseren wij een debatweek in de eerste week van februari.
Dilemma’s zijn discussiepunten. Een voorbeeld welke bij de eerdere bijeenkomsten voorbij kwam: gaan we voor nieuwe woningbouwlocaties of voor groene randen?”, laat een woordvoerder weten.

Debatweek

De eerste ronde waarin iedereen heeft kunnen meedenken en praten, wordt afgesloten met een debatweek. “In deze week gaan we graag met inwoners, bedrijven, organisaties en ook andere overheidsorganisaties in gesprek. Deze gesprekken gaan over de verschillende belangen die er zijn en soms recht tegenover elkaar staan. Bijvoorbeeld ondernemers die meer buitenlandse werknemers willen laten werken binnen hun bedrijf. Terwijl inwoners dat niet willen in hun dorp. We noemen dit dilemma’s.”

Meepraten?

Donderdag 3 februari en/ of maandag 7 februari aanstaande kan een ieder digitaal met meepraten. De avonden beginnen om 19.30 uur. Aanmelden kan via https://forms.office.com/

Afbeelding
´Het is niet jouw afval maar wel ons probleem´ Algemeen 13 mei, 12:53
Afbeelding
Het iedereen kan meedoen-fonds Algemeen 12 mei, 16:48
Afbeelding
Eerste editie jaarmarkt Algemeen 12 mei, 16:31
Afbeelding
Crowdfunding voor wereldbekers Algemeen 12 mei, 09:37
Afbeelding
Paars, geel, roze en rood tot aan de horizon Algemeen 11 mei, 13:08
Afbeelding
Zomercountry in Slootdorp Algemeen 10 mei, 16:00
Afbeelding
Ontdek wat er onder en boven water leeft Algemeen 10 mei, 13:02
Afbeelding
15 jaar Veteranen Contactgroep Algemeen 9 mei, 09:43
Afbeelding
Zeemansliederenkoor Gesmeerde Kelen in Anna Paulowna Cultuur 9 mei, 09:36
Afbeelding
Ongeluk twee auto’s 112-nieuws 8 mei, 13:30
Afbeelding
Fietstocht met potje jeu de boules toe Algemeen 5 mei, 15:18
Afbeelding
Feestelijke opening van de walk-in plantenbieb Algemeen 4 mei, 16:38
Afbeelding
Credo Singers zoekt nieuwe leden Algemeen 3 mei, 11:54
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Hollands Kroon

Op Rodi Hollands Kroon volg je het laatste nieuws uit Hollands Kroon. Rodi Hollands Kroon informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Hollands Kroon

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Hollands Kroon in je mailbox.