Concert Harmonie De Eendracht

Algemeen
Harmonie De Eendracht.
Harmonie De Eendracht. (Foto: Marjan Hartog-Feddema)

KOLHORN - Op zondagmiddag 3 april geeft Harmonie De Eendracht haar eerste concert van dit jaar. Het zal een opmaat naar een hopelijk prachtige muzikale zomer worden. Met muziekwerken waarin de druivenoogst voorbij komt en een romantische hoofdrol voor een kikker is er voor alle muziekliefhebbers wat wils. De composities zullen uitgevoerd worden door het A-orkest én het opleidingsorkest.

Het concert is ook een opmaat naar het jubileumjaar 2023. In dat jaar bestaat de vereniging 125 jaar. Een jubileum dat we niet ongemerkt voorbij laten gaan. De voorbereidingen zijn al gestart en alles zal in het werk worden gesteld om er een bijzonder jaar van te maken. En lijkt het je leuk om ook eens in het orkest te zitten in plaats van in het publiek? Het is altijd mogelijk om via de vereniging een aantal proeflessen te nemen op een instrument en je bij ons aan te sluiten. Kijk voor meer informatie op www.eendrachtkolhorn.nl.

Maar eerst genieten van het concert, waarvoor kaarten gereserveerd kunnen worden door te mailen naar eendrachtkolhorn@gmail.com. Kaarten kosten 5 euro, aan de zaal te voldoen. De deuren gaan vanaf 13.30 open, zodat u ook nog kunt genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook zult u dan weer onze jeugd tegenkomen die lootjes verkopen, want de loterij is weer terug! Na afloop kan er weer uitgebreid nagepraat worden onder het genot van een drankje om de zondagmiddag compleet te maken.