Vrijwilligers voor de Hollands Kroonse Spelen gezocht!

Algemeen
De vlam.
De vlam. (Foto: aangeleverd)

HOLLAND SKROON - Op zaterdag 9 juli organiseert de gemeente Hollands Kroon samen met Team Sportservice de Hollands Kroonse Spelen. De Hollands Kroonse Spelen is een sportieve dag voor allé inwoners van Hollands Kroon. Het is een evenement om te verbinden, te ontdekken en te beleven. Tijdens deze dag staan sport, gezondheid en verbinding centraal. Om deze dag te kunnen organiseren zoeken wij vrijwilligers! 

Help jij mee als vrijwilliger?

Zonder vrijwilligers is de organisatie van dit festival niet haalbaar. De vrijwilligers zijn het visitekaartje van de Hollands Kroonse Spelen. Heb jij een passie voor mensen en gevoel voor gastvrijheid? Ben jij een ster in op- en afbouwen? Of ben jij de topper die we zoeken om de locaties clean & green te houden? Dan zoeken wij jou.  

Programma

Er is een uitdagende sportieve afvalrace waarbij er in elke categorie één echte Allessporter overblijft. Ook wordt er op elke locatie het Healthy Fest georganiseerd. Net zoiets als een festival, maar dan gezond en sportief. Zin om eens een andere sport uit te proberen? Er is een hoofdpodium waar je aan van alles mee kan doen. Denk aan activiteiten als spinning, zumba enzovoorts.  

Certificaat op CV

Daarnaast zijn er ook rustiger activiteiten zoals yoga en pilates. Ook is er een plek voor diëtisten, fysiotherapeuten en masseurs. Natuurlijk is er ook een foodtruck te vinden voor een gezonde maaltijd of snack. Of stap op één van de smoothiefietsen en trap uw eigen vloeibare vitaminebom bij elkaar. De dag wordt samen feestelijk afgesloten met een hapje, dansje en drankje in het Hollands Kroonse Huis.

Waar?

De Hollands Kroonse Spelen wordt georganiseerd vier locaties in de gemeente. De vier kernen staan hierin centraal, zodat de dag voor iedereen bereikbaar is. De locaties zijn VV Succes, Voetbalvereniging DWOW, Sport Vereniging Kleine Sluis en Sportcentrum VZV.

Draag jij bij aan een onvergetelijke dag voor iedereen in Hollands Kroon? Als vrijwilliger beleef je een ervaring om nooit te vergeten met gezelligheid, een hapje, een drankje en een uniek t shirt. Daarbij ontvang je ook een certificaat voor op je CV. Enthousiast geworden? Meld je dan aan via de pagina van de de Hollands Kroonse Spelen. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen. Voorafgaand wordt er ook een avond georganiseerd om kennis te maken en de dag te bespreken.

Trap je eigen smoothie