Belangrijke wijziging JA-sticker

Algemeen
Heb jij de JA-sticker al?
Heb jij de JA-sticker al? (Foto: ANP)

HOLLANDS KROON - Vanaf 1 juli ontvang je alleen reclamefolders in de brievenbus met JA-sticker. Dit houdt in dat reclamefolders zonder adres alleen bij jou aankomen als er zichtbaar een JA-sticker op de brievenbus geplakt zit. Dit initiatief komt vanuit de gemeente Hollands Kroon. Graag informeren we jou hierover.

Wil je de reclamefolders blijven ontvangen? In week 25 is de JA-sticker verspreid samen met Nieuwsblad Hollands Kroon, ook vind je de sticker in het folderpakket van Spotta. Op de website van de gemeente heb je nog de mogelijkheid deze gratis te bestellen. Om deze te ontvangen moet je in Hollands kroon wonen of een vakantiehuisje hebben in deze gemeente. Zodra de stickers bij de gemeente op voorraad zijn versturen zij jou deze op aanvraag.

Oude stickers geldig

Als je geen sticker plaatst ontvang je geen reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen. Bij een ja/ja-sticker ontvang je reclamefolders en huis-aan-huisbladen. Bij een nee/ja-sticker ontvang je geen reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen. Om af te sluiten, bij een nee/nee-sticker ontvang je zowel geen een reclamefolders als huis-aan-huisbladen.