Woonzorggroep Samen zoekt vrijwilligers

Algemeen
Je bent welkom op diverse locaties.
Je bent welkom op diverse locaties. (Foto: aangeleverd)

DEN OEVER - Woonzorggroep samen is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en buddy’s voor de bewoners. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie. Samen biedt volop mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. 

Brug naar de maatschappij

De vrijwilligers vervullen een belangrijke rol, niet alleen vanwege de ondersteuning die zij de cliënten bieden, maar ook als brug naar de maatschappij. Als vrijwilliger kun je ze op vele manieren helpen. Bijvoorbeeld door te wandelen of fietsen met bewoners op een duo-fiets of als gastvrouw/heer helpen bij de maaltijden. Gezellig meedoen met spelletjes en ondersteuning bij beweging, muziek of creatieve activiteiten. Ook is een maatje/buddy voor individuele aandacht en het uitoefenen van hobby’s zeer welkom. 

Kom buurten op de burendag

Op dinsdag 27 september 2022 is het burendag bij Woonzorggroep Samen. Je bent deze middag van harte welkom bij de verschillende locaties van Samen. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur laten alle collega’s en vrijwilligers je graag zien wat ze allemaal organiseren voor onze bewoners. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers, want zo hoort dat als goede buur.

Deelnemende locaties in Hollands-Kroon:

Kapellehof, Robbenoordstraat 2, Den Oever

Lelypark, Lelypark 1, Wieringerwerf

Hof van Wieringen & Ulkediep, Parklaan 41, Hippolytushoef

De Trambaan, Koperwiek 30, Nieuwe Niedorp

Maria Mater, Oranjelaan 59,  ’t Veld

De Elshof, Vossenstaart 40, Anna Paulowna

Je kunt gewoon binnenlopen en kennismaken de bewoners, collega’s en vrijwilligers.