Sluit je aan bij de nieuwe Bridgeclub in Wieringerwaard

Algemeen
Er wordt gebridged in het linkerlokaal.
Er wordt gebridged in het linkerlokaal. (Foto: Ruud de Vroome)

WIERINGERWAARD - een enthousiaste club Wieringerwaarders was in 2019 in het dorpshuis begonnen met een cursus Bridge van de Bridgebond, onder leiding van Math Pieterse. Omdat het prettiger is om met een iets grotere groep te bridgen, roepen ze iedereen die belangstelling of ervaring heeft, om lid te worden van de club.

Sinds de oprichting in 2019 werd vervolgcursus in 2020 helaas 8 keer afgelast vanwege corona. Op 6 oktober 2021 pikten ze de draad weer op, om de laatste lessen af te maken. Aangevuld met een enthousiaste groep ervaren bridgers is dan eindelijk Bridgeclub Wieringerwaard op woensdagmiddag 23 februari van start gegaan met 12 mensen. Ze hebben acht keer met heel veel plezier gebridged en op de laatste middag van het seizoen, op 27 april, besloten ze door te gaan.

Lijkt het je wat om je bij deze gezellige club aan te sluiten? Ervaren bridgers kunnen zo aanschuiven. Voor mensen die het bridgen willen leren, starten ze een bridgecursus. Wat de tijden worden, hangt af van het aantal aanmeldingen en de voorkeursavond van de docent. Reken op een avond in de week en de kosten komen op ongeveer € 60,- plus lesmateriaal van € 30,- voor 12 lessen. Daarna volgt een vervolgcursus van 12 lessen voor ongeveer dezelfde prijs. De cursussen zijn opgezet door de Bridgebond, er wordt ook lesmateriaal van de bond gebruikt bij de lessen.

Er wordt gespeeld op woensdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. 28 keer, van 5 oktober 2022 tot 26 april 2023, met uitzondering van de kerstweken. Er wordt gebridged in de Zwanenzaal van Dorpshuis De Oude School. De contributie is € 70 per seizoen, te betalen in juni, dit is inclusief koffie en thee;

Als je vragen hebt kun je je aanmelden via: bridgeclubwieringerwaard@gmail.com. Bellen kan met Annie Luik 06-55700701 of Gerrit Kramer 06-12561330.