Kindervakantieweek Humanitas nog mooier door matches met Creona en ATJ Owls

Algemeen
De kinderen mochten de uilen aaien en vasthouden.
De kinderen mochten de uilen aaien en vasthouden. (Foto: Humanitas)

HOLLANDS KROON - Voor sommige kinderen is een vakantie niet zo vanzelfsprekend, vanwege de omstandigheden thuis zoals gezondheid of de financiële situatie. De Humanitas Kindervakantieweek zorgde voor een leuke en gezellige week, vol spannende en leerzame activiteiten. Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar uit de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon.

Humanitas Kop van Noord-Holland organiseerde de Kindervakantieweek samen met een groep vrijwilligers. De kinderen waren er lekker even uit, deden nieuwe indrukken op en maakten nieuwe vrienden. De vakantieweek werd gehouden op groepsaccommodatie de Admiraal in Den Helder.

Kinderen werden aangemeld bij Humanitas Kop van Noord-Holland via school of via ouders/verzorgers. Tijdens de kindervakantieweek waren er activiteiten georganiseerd door Muziekvereniging Creona en ATJ Owls. Een muziekles waarbij de kinderen instrumenten leerden bespelen en een workshop over uilen en met uilen. Aan het eind mochten de kinderen de uilen aaien en zelfs even vasthouden.

Deze activiteiten zijn tot stand gekomen door een match op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.