Op naar een mooi winterseizoen in Kolhorn

Algemeen
De werkzaamheden voor een groot deel afgerond
De werkzaamheden voor een groot deel afgerond (Foto: aangeleverd)

KOLHORN  - De ijsbaan in Kolhorn is een plek waar niet alleen geschaatst kan worden tijdens vorstperiodes, maar waar veel meer dingen georganiseerd worden. Het is een belangrijke ontmoetingsplek voor het dorp Kolhorn en omgeving. 

Om de kosten die aan deze verbeteringen verbonden zijn te kunnen betalen heeft Kolhorn Vooruit met succes aanvragen ingediend bij Windpark Waardpolder, Windmolens Groetpolder en de Hollands Kroonse Uitdaging. Daarnaast ontvangen zij hulp van Loonbedrijf Martien Jimmink uit Kolhorn. Inmiddels zijn de werkzaamheden voor een groot deel afgerond, dus de activiteiten kunnen bijna beginnen! 

Criteria subsidie

Om een incidentele subsidie via de Hollands Kroonse Uitdaging te verkrijgen, moet een aanvraag voldoen aan één of meerdere criteria. Hoe zo’n aanvraag in zijn werk gaat en wat deze criteria zijn staat op de homepage van de website van de Hollands Kroonse Uitdaging. Deze aanvraag voldeed aan de criteria buiten bewegen, spelen en ontmoeten, verminderen van eenzaamheid en het stimuleren van zelfredzaamheid. Daarnaast was het gevraagde bedrag in verhouding met de doelgroep laag. Dit mede door de de grote hoeveelheid zelfwerkzaamheid en het actief zoeken en vinden van meerdere inkomstenbronnen.