Stel je vragen, wellicht kunnen ze iets voor je betekenen!
Stel je vragen, wellicht kunnen ze iets voor je betekenen! (Foto: IStock)

Vrijdag Vraagdag van de Holland Kroonse Uitdaging in Bij Veldt’t

Algemeen

HOLLANDS KROON – De Hollands Kroonse Uitdaging is nog niet bij iedereen in Hollands Kroon bekend. Ondanks dat er jaarlijks meer dan tweehonderd matches op het gebied van kennis, helpende handen en spullen worden gemaakt. En dat allemaal met gesloten beurs. Meer weten? Ga naar de ‘Vrijdag Vraagdag’ op vrijdag 18 november.

Daarnaast heeft deze organisatie een uitvoerende taak ten aanzien van de incidentele subsidies van de Gemeente Hollands Kroon. Hiermee kunnen zij nog veel meer hulp aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties bieden. Misschien ook wel aan die van jou.

Om de bekendheid te vergroten en zo nog meer van waarde te kunnen zijn voor het maatschappelijke leven in Hollands Kroon, organiseert De Holland Kroonse Uitdaging op vrijdag 18 november de eerste ‘Vrijdag Vraagdag’. Op de locatie Bij Veld’t op het sportcomplex in ’t Veld. Van 17:00 uur tot 20:00 uur. Op deze dag kan iedereen die meer wil weten over het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging binnen lopen. Stel je vragen aan bestuursleden, matchgroepleden en de manager. Wellicht kunnen ze iets voor jouw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie betekenen.

Ook Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon is aanwezig op ‘Vrijdag Vraagdag’. Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte, openbare ruimte die je als inwoner zelf mag inrichten. Dus, heb je een initiatief voor de openbare ruimte? Wil je met de buurt een speeltuin opknappen, of jeuken jouw handen om dat stukje groen voor je deur nieuw leven in te blazen, Team Kernbeheer kan helpen. Met advies, gereedschap, vergunningen, enzovoort. Op ‘Vrijdag Vraagdag’ beantwoorden de kernbeheerders al jouw vragen.

Naast verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zijn ook particulieren en bedrijven, met ideeën die Hollands Kroon mooier maken, van harte welkom. Bedrijven die de Hollands Kroonse Uitdaging willen ondersteunen ook. De Hollands Kroonse Uitdaging is niet alleen voor matchmaking en projecten, maar ook voor haar eigen bestaan, afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven.

Locatie: in Bij Veld’t, Sportpark VZV, Rijderstraat 112 in ’t Veld. www.hollandskroonseuitdaging.nl.

Afbeelding
Onderzoek naar aanpassingen aan kruispunt ’t Hoefje/Boomgaardweg/N242 Nieuwe Niedorp Algemeen 1 dec, 09:34
Afbeelding
LADA&ANDERS ! luistert Algemeen 1 dec, 09:21
Afbeelding
Wisselingen bestuur Hollands Kroonse Uitdaging Algemeen 1 dec, 09:06
Afbeelding
Gemeentepolis voor inwoners met lager inkomen: Méér zorgverzekering voor minder geld Algemeen 30 nov, 15:35
Afbeelding
B&W Hollands Kroon roept provincie op: ‘Betrek inwoners bij energievisie’ Algemeen 30 nov, 15:25
Afbeelding
Twee maanden lang de handen uit de mouwen voor Oekraïne Algemeen 30 nov, 14:52
Afbeelding
Lentetuin Breezand komt terug met vernieuwd concept Algemeen 30 nov, 14:49
Afbeelding
Muziek en humor in de Lucaskerk met Dominic Seldis Algemeen 30 nov, 14:19
Afbeelding
Openbare fractievergadering van de PVDA Algemeen 30 nov, 13:34
Afbeelding
Beleef jij een bijzondere kerst? Laat het ons weten! Algemeen 30 nov, 13:04
Afbeelding
Harmonie De Eendracht pakt uit in december Algemeen 30 nov, 11:38
Afbeelding
Informatiepunt Digitale Overheid is op zoek naar jou! Algemeen 30 nov, 11:24
Afbeelding
Junior energiecoaches in Hollands Kroon geslaagd Algemeen 30 nov, 10:57
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Hollands Kroon

Op Rodi Hollands Kroon volg je het laatste nieuws uit Hollands Kroon. Rodi Hollands Kroon informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Hollands Kroon

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Hollands Kroon in je mailbox.