Vrijdag Vraagdag van de Holland Kroonse Uitdaging in Bij Veldt’t

Algemeen
Stel je vragen, wellicht kunnen ze iets voor je betekenen!
Stel je vragen, wellicht kunnen ze iets voor je betekenen! (Foto: IStock)

HOLLANDS KROON – De Hollands Kroonse Uitdaging is nog niet bij iedereen in Hollands Kroon bekend. Ondanks dat er jaarlijks meer dan tweehonderd matches op het gebied van kennis, helpende handen en spullen worden gemaakt. En dat allemaal met gesloten beurs. Meer weten? Ga naar de ‘Vrijdag Vraagdag’ op vrijdag 18 november.

Daarnaast heeft deze organisatie een uitvoerende taak ten aanzien van de incidentele subsidies van de Gemeente Hollands Kroon. Hiermee kunnen zij nog veel meer hulp aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties bieden. Misschien ook wel aan die van jou.

Om de bekendheid te vergroten en zo nog meer van waarde te kunnen zijn voor het maatschappelijke leven in Hollands Kroon, organiseert De Holland Kroonse Uitdaging op vrijdag 18 november de eerste ‘Vrijdag Vraagdag’. Op de locatie Bij Veld’t op het sportcomplex in ’t Veld. Van 17:00 uur tot 20:00 uur. Op deze dag kan iedereen die meer wil weten over het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging binnen lopen. Stel je vragen aan bestuursleden, matchgroepleden en de manager. Wellicht kunnen ze iets voor jouw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie betekenen.

Ook Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon is aanwezig op ‘Vrijdag Vraagdag’. Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte, openbare ruimte die je als inwoner zelf mag inrichten. Dus, heb je een initiatief voor de openbare ruimte? Wil je met de buurt een speeltuin opknappen, of jeuken jouw handen om dat stukje groen voor je deur nieuw leven in te blazen, Team Kernbeheer kan helpen. Met advies, gereedschap, vergunningen, enzovoort. Op ‘Vrijdag Vraagdag’ beantwoorden de kernbeheerders al jouw vragen.

Naast verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zijn ook particulieren en bedrijven, met ideeën die Hollands Kroon mooier maken, van harte welkom. Bedrijven die de Hollands Kroonse Uitdaging willen ondersteunen ook. De Hollands Kroonse Uitdaging is niet alleen voor matchmaking en projecten, maar ook voor haar eigen bestaan, afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven.

Locatie: in Bij Veld’t, Sportpark VZV, Rijderstraat 112 in ’t Veld. www.hollandskroonseuitdaging.nl.