Popkoor Feel Good vierde groots verjaardagsfeest in Middenmeer

Algemeen
 Feel Good mag terugkijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest.
Feel Good mag terugkijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest. (Foto: aangeleverd)

MIDDENMEER - Tien jaar onderweg; dat moest het thema worden van het jubileumconcert van Popkoor Feel Good. Op originele wijze nam het koor het in groten getale aanwezige publiek mee in hun reis in de Meerhoeve.

De avond begon met een filmopname hoe alle leden van het koor zich individueel voorbereidden op hun repetitieavond. Nadat de zaal deze soms ludieke inkijkjes had gezien werd de film vervolgd met de aankomst van het koor bij de Meerhoeve. De koorleden werden vervoerd in een prachtige cabrio Ford Mustang en stapten, nadat zij nog geïnterviewd werden door de aanwezige pers, als filmsterren over de rode loper de feestzaal binnen. Het concert kon beginnen!

De sfeer zat er al snel in al was de spanning, met name tijdens de eerste optreden licht voelbaar. Voor de pauze blikte Feel Good zowel in de soms humoristische presentaties als in het gekozen repertoire terug op 10 jaren musiceren met elkaar. Gezelligheid stond voorop maar er moest ook serieus gewerkt worden. Één van de nummers die bij het publiek hoge ogen scoorde was een medley van het Latijnse Ecce Quomodo in combinatie met het nummer “Will you be there” van Michael Jackson. Daar waar met volle kracht en enthousiasme gezongen kon worden wist Feel Good zich ook goed te beheersen in de wat gevoeligere nummers. Met name de goed verzorgde beeld/licht en geluids voorziening gaf het koor een professionele uitstraling.

Na de pauze kwamen mooie arrangementen van o.a Fix You van Coldplay prachtig tot zijn recht. Het koor is blij met een solide mannengroep die zich goed lieten horen in het nummer van Joe Jackson “Is she realy going out with him” wat alleen door hen ten gehore werd gebracht. Een arrangement van the Clown van Emili Sandé werd alleen door de dames gezongen. Licht gespannen maar met overtuiging 4 stemmig zingen was een mooie uitdaging. Feel Good toonde lef in een mooie ambiance. Met ondersteuning van fluitisten werd het nummer Stairway to heaven als knaller gezongen. Solisten in verschillende nummers zongen als sterren voor het doek.

De route wordt vervolgd. Feel Good gaat verder onderweg en mag terugkijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest.