Openbare fractievergadering van de PVDA

Algemeen
Openbare fractievergadering van de PvdA.
Openbare fractievergadering van de PvdA. (Foto: Pixabay)

ANNA PAULOWNA - De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op donderdag 8 december in MFA DE Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. Aanvang 20.00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom; graag aanmelden en bij aankomst contact opnemen: 06 51 37 01 26 (i.v.m. openen deur).

Naast een aantal andere onderwerpen zal de agenda van de raadvergadering van 15 december besproken worden. De voorstellen ‘Noodfonds maatschappelijke instellingen’ en ‘Ondersteuning lage inkomens’ komen voort uit een motie. Deze is in oktober op initiatief van de PvdA door de coalitiepartijen ingediend en aangenomen. Steeds meer mensen kunnen de energierekening, de boodschappen en de huur niet meer betalen. Het is nodig dat de bestaande regelingen uitgebreid worden.

Ook verenigingen, dorpshuizen, sporthallen en zwembaden komen in de knel door de hoge energiekosten. Met het noodfonds willen we voorkomen dat ze in ernstige problemen raken en de deuren moeten sluiten.

“Heeft u vragen of onderwerpen die u met ons wilt bespreken? Aarzel niet en laat het ons weten”. Meer informatie is te vinden op hollandskroon.pvda.nl