Rotary Wieringerland helpt Brigitte op weg

Algemeen
Ed den Das van Rotary Wieringerland reikt de cheque uit aan een blije Brigitte!
Ed den Das van Rotary Wieringerland reikt de cheque uit aan een blije Brigitte! (Foto: aangeleverd)

WIERINGEN- Rotary Wieringerland staat al jaren bekend om het ondersteunen van goede doelen binnen de regio Hollands Kroon. Met de opbrengst uit de opvallende gele kledingbakken in de diverse dorpen kan de Rotary ervoor zorgen dat aanvragen die via de website binnenkomen worden beoordeeld en bij goedkeuring gehonoreerd.

Zo ook de aanvraag van Brigitte Furnemont van ‘ATJ Owls’ uit Slootdorp, die tijdens een optreden op 26 januari met haar uilen in het zorgcentrum ‘Lelypark’ in Wieringerwerf een cheque ter waarde van € 500,- kreeg uitgereikt ter ondersteuning voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Haar oude wagen kwam niet meer door de keuring en ze was zelf niet meer in staat om een bus te kunnen bekostigen. Haar persoonlijke situatie met uitkering en als chronisch pijnpatiënt liet het niet toe. De uilen zijn haar grote passie en die moeten toch vervoerd kunnen worden naar onder meer haar eigen goede doelen acties! Gelukkig hebben verschillende instanties, donateurs een inzameling en de Rotary ervoor gezorgd dat de bus inmiddels is aangeschaft en weer rondrijdt!

Steuntje

Wie ook een goed doel heeft of iemand uit de omgeving kent die wel een steuntje in de rug kan gebruiken om een goed doel te verwezenlijken, kan een een aanvraag sturen naar info@rotarywieringerland.nl. Wie weet kan Rotary Wieringerland de aanvraag verzilveren.