Een ode aan de muziek en het leven van Charles Aznavour.

Algemeen
Het rijke oeuvre van Charles Aznavour wordt bezongen door zangeres Britta Maria.
Het rijke oeuvre van Charles Aznavour wordt bezongen door zangeres Britta Maria. (Foto: aangeleverd)

WINKEL - Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver, de man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem.

Het rijke oeuvre van Charles Aznavour wordt bezongen door zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Dirk Overbeek. Ze spelen zijn prachtige chansons en vertellen tussen door over zijn leven en zijn strijd om zanger te worden. Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten.

In het kader van deze show ging Britta in en rondom Parijs op zoek naar sporen van deze legendarische zanger. Britta: “wij spelen de Franse chansons op eigen wijze. Wij vieren zijn muziek en leven.” Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, Tous les Visages de l’Amour , Comme ils disent en Les Comédiens.

Te zien en te horen op 19 februari a.s. in de Lucaskerk te Winkel. Aanvang 15.00 uur Prijs € 17,50De zaal is om 14.30 uur open. Voor kaartverkoop zie www.culturelestichtingniedorp.nl of bel Liesbeth 0224-542119. Voorafgaand aan het concert en in de pauze zijn er tegen contante betaling consumpties verkrijgbaar.