De 10 vragen aan... Andrea Boskma

Algemeen
Andrea Boskma.
Andrea Boskma. (Foto: aangeleverd)

Ik ben Andrea Boskma en ik woon samen met mijn vriend en zoontje van 7 maanden in Den Oever. Sinds 2013 heb ik mijn eigen schoonheidssalon ‘t Beautyhuys, waar ik al jaren met heel veel plezier mijn onderneming verder uitbreid. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het zo leuk.

Waar ben je geboren?

Ik ben op 29 juli 1991 in het Gemini ziekenhuis in Den Helder geboren. Een extra cadeautje voor mijn moeder, ze is namelijk de dag na mij jarig.

Wat heb je met deze gemeente?

Ik ben er dan niet geboren maar ik woon wel al mijn hele leven in Den Oever. Het is een fijne, rustige plek om te wonen en te ondernemen.

Wat is de mooiste plek in Hollands Kroon?

Ik wandel graag achter dijk. Het is zo’n rustgevend en mooie plek, dat ik daar helemaal tot rust kom. In dat zelfde rondje sla ik de haven ook niet over.

Welke herinnering aan je woonplaats is je dierbaar?

Ik denk nog steeds met fijne herinnering terug aan het schaatsen op het ‘’ijsbaantje’’ in Den Oever. De koek en zopie maakte het helemaal af. Natuurlijk mogen de Flora & Visserijdagen niet vergeten worden, wat is dat toch altijd een mooi en gezellig feest. Het is één grote reünie. 

Wat is je advies aan de burgemeester?

Een levendige, kleurrijk dorpskern realiseren.

Wat is het beste advies dat je zelf ooit kreeg?

Blijf dichtbij jezelf. Wacht niet om je dromen achterna te gaan.

Wat zouden mensen echt van je moeten weten?

Ik adviseer mensen graag over het verzorgen en verbeteren van de huid. Dat is de reden dat ik voor dit beroep heb gekozen, omdat vele het onderschatten.

Wat vind jij het beste restaurant/café in Hollands Kroon?

Dat is restaurant Bruisend. Een variërende, smakelijke menukaart en vriendelijk personeel. Een wijntje mag ook niet ontbreken. Wij kunnen het gelukkig lopend redden.

Wie zie jij graag als je opvolger in deze rubriek? 

Inge, van Babyspa ‘t Zeepaardje in Den Oever. Een echte aanrader om met je kindje heen te gaan. Altijd vriendelijk en gezellig.