Concert Harmonie de Eendracht in Kolhorn

Algemeen
Harmonie de Eendracht.
Harmonie de Eendracht. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN-  Harmonie de Eendracht geeft op zondagmiddag 16 april haar eerste concert in het jubileumjaar. In maart vond de aftrap van het 125-jarig jubileum plaats met een play-in waaraan 60 muzikanten deelnamen. Samen repeteren en het resultaat laten horen in de vorm van een mini-concert was een feestje!

Nu is het de beurt aan het orkest zelf. Het programma bestaat uit een mengsel van muziekstijlen. Op het programma staat onder andere het swingende nummer ‘Switch’, muziek uit ‘Elisabeth the musical’, en Ierse volksmuziek. Ook maakt een muzikale reis met een enorm cruiseschip, deel uit van het programma. De werken worden uitgevoerd door het opleidingsorkest en het grote orkest.

Het opleidingsorkest groeit nog steeds. De slagwerksectie bestaat inmiddels uit drie jongeren. Zij shinen in ‘’Fiesta a la playa’. Met deze swingende Latin-muziek is het moeilijk om stil te blijven zitten.

De entree is gratis. Je kunt vooraf kaarten reserveren door een mailtje te sturen naar eendrachtkolhorn@gmail.com. De kaarten zijn ook voor aanvang van het concert te verkrijgen. Het concert begint om 14.00 uur en de deuren van de Laurenskerk in Kolhorn gaan open om 13.30 uur. Ook zullen er weer lootjes verkocht worden waarmee leuke prijzen te winnen zijn én de vereniging financieel gesteund wordt. Na afloop kun je napraten en een drankje met ons drinken.