Telecombinatie A.P. spekt clubkas Kleine Sluis

Nieuws
Een fantastische campagne m de clubkas te verrijken.
Een fantastische campagne m de clubkas te verrijken. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Telecombinatie Anna Paulowna, een onderdeel van Beemster Schagen, heeft samen met de omni-sportvereniging S.V. Kleine Sluis een fantastische campagne gevoerd om de clubkas te verrijken. 

Samen hebben ze afgelopen tijd opgetrokken om glasvezel van Delta Netwerk te promoten in de kern van Anna Paulowna. Via de vereniging kon men zich inschrijven voor glasvezel van Delta Netwerk en hiermee werd er door Telecombinatie Anna Paulowna per inschrijving € 50,00 in de clubkas gestort om bijvoorbeeld nieuwe materialen te kunnen kopen ten behoeve van de sportende leden. 

In totaal schreven 61 leden van de club zich in, waarmee de totaal stand op € 3050,00 komt. Een mooi en welkom bedrag zegt penningmeester Robbert Kwast die voor de winkel van Telecombinatie aan het Sluisplein de cheque in ontvangst mocht nemen van Brian Wals. Onder toeziend oog van zijn collega Cor Posthumus, de vertegenwoordiging van Delta in de hoedanigheid van Edwin Renken en de voorzitter van S.V. Kleine Sluis Hugo Jongejans, werd dit aan het begin van de week vastgelegd middels een fotomoment van de uitreiking. Inschrijven zonder extra kosten kan nog steeds in de winkels van Beemster Schagen in Anna Paulowna en Schagen of via beemsterschagen.nl.