Kom ook zingen bij Kinderkoor Eigenwijs

Nieuws
Het koor heeft regelmatig leuke uitjes.
Het koor heeft regelmatig leuke uitjes. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - Kinderkoor Eigenwijs Wieringermeer is opgericht in november 2004 voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. Komend seizoen bestaan zij dus al 19 jaar. Het koor is te herkennen aan de gezellige, gekleurde poloshirts met de naam Eigenwijs erop. Ontspanning en plezier met elkaar staat voorop.

Het koor is op zoek naar nieuwe Eigenwijzen, die hun  zangvriendje/ vriendinnetje willen worden. Daarvoor hoef je niet persé kerkelijk verbonden te zijn en maakt het ook niet uit op welke basisschool je zit. Voor iedereen is er een plekje.

Er wordt vaak gezongen in een modern kerkelijk repertoire, maar ook veel andere gezellige liedjes. Behalve het opluisteren van vieringen in de kerk, zingen zij ook regelmatig op andere locaties. b.v. in een verzorgingshuis ( Lelypark), de Cultuurschuur, Kroonwaard, andere kerken en waar ze verder nog voor gevraagd worden. Verder zijn er af en toe leuke activiteiten tussendoor bv. Bingo-middag, en wordt het seizoen altijd afgesloten met een heel gezellig kooruitje.

Ieder kind dat graag zingt kan zich aansluiten. Lijkt het jou ook leuk om in een kinderkoor te zingen? Ben je 5 jaar en/of zit je in groep 2 of hoger, kom dan op maandagavond gewoon eens luisteren/ meedoen van half zeven tot half acht in de Christus-Koningkerk in Wieringerwerf (ingang de Beuk, bij de appartementen) Neem gerust een vriendje/ vriendinnetje mee! Meer informatie: Annelize Bouma, dirigente van Eigenwijs tel: 0627207715 of Jeanine van Arkel ( pianiste) tel: 0650518159.