Bijeenkomsten voor vrouwen in Hollands kroon

Nieuws
 Josje de Baat en Hennie Helsloot.
Josje de Baat en Hennie Helsloot. (Foto: )

OOSTERLAND - Hennie Helsloot organiseert samen met Josje de Baat een aantal bijeenkomsten voor vrouwen vanaf 17 oktober.

Het karakter van deze bijeenkomsten is gericht op het delen van ervaringen, het vergroten van kennis over een bepaald aspect van het leven en onderzoeken wat de betekenis die spiritualiteit heeft in het hier en nu. Er worden korte lezingen over inspirerende onderwerpen gehouden, om hier vervolgens met elkaar over in gesprek te gaan. Deze lezingen worden samen verzorgd,  soms komt er een spreker van buitenaf. 

De dames zijn ervan overtuigd dat een korte reeks doeltreffender is dan losse bijeenkomsten. Zij willen daarom drie keer bij elkaar komen met een vaste groep. Daarna bieden ze nog een reeks van drie keer aan. Je kunt dan mee blijven doen en/of nieuwe mensen kunnen instappen.

Eerste reeks: dinsdagochtend 9.30-11.30 of de avond van 19.30-21.30. De data zijn: 17 en 31 oktober en 14 november. Tweede reeks. dinsdag ochtend of avond: 28 november en 12 en 19 december.

Natuurlijk wordt er voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. De bijeenkomst is voor minimaal vier en maximaal  tien deelnemers. Kosten voor drie bijeenkomsten: 25 euro. Locatie: Verteltheater de Noorderkamer, Akkerweg 32 in Oosterland (Wieringen). Heb je vragen of wil je je opgeven, stuur dan een mail naar baatj@xs4all.nl of bel 0655377340 (Josje) of naar kruidenkracht@outlook.nl of bel naar 0622308495 (Hennie).