Spectaculaire kantineveiling voetbalvereniging Flevo Middenmeer

Nieuws
Impressie nieuwe kantine met terras.
Impressie nieuwe kantine met terras. (Foto: aangeleverd)

MIDDENMEER -  ’Noem het aanpassen aan de nieuwe tijd’, ‘Het was ook nodig, het was een beetje oud’, zomaar wat kreten die gehoord werden op het complex. Een actieve groep Flevo’ers is al maanden achter de schermen bezig om plannen te maken voor Flevo in de toekomst. Plannen die op papier gezet zijn en voor iedereen zichtbaar in de kantine opgehangen.

Er is al een flinke start gemaakt:  het A-veld is voorzien van nieuwe drainage, er is een nieuw beregeningssysteem aangelegd op het A veld met nieuwe technieken (opvang overtollig regenwater, putten die het waterniveau op pijl houden) en er staan nieuwe doelen op het A-Veld. Ook is de oude tribune gesloopt en is er een nieuwe tribune voor in de plaats gekomen. Het dak van de kantine is geheel vernieuwd, deze is na jaren van lekkage waterdicht. Een fris nieuw logo is ontwikkeld en alle teams hebben nieuwe sportkleding. 

Er is dus al heel veel aangepakt, maar er moet nog heel veel gebeuren, de kantine is verouderd, als je het doet, moet je het goed doen. Dus de kantine wordt volledig gestript en krijgt een nieuwe bar, vloer, inrichting en nieuwe kozijnen en terras. Dit alles kost veel geld, wat de vereniging niet zomaar in het laatje heeft liggen. 

Tijd voor actie dus! Daarom wordt er een veiling georganiseerd op dinsdag 14 oktober 2023. Op de website www.clubflevo.nl wordt je op de hoogte gehouden over de vorderingen van de bouw en lees je verhalen van betrokkenen bij de oude kantine, de kantineveilig en vele andere weetjes. Op dit moment kun je via deze site een ‘kavel’ aanmelden, dus heb je een leuk idee? Wellicht kun je iemand daar heel blij mee maken. Er zijn nu ca. 70 ‘kavels’ beschikbaar. Benieuwd welke dit allemaal zijn, klik op de blauwe button ‘meld kavel aan’. 

Nu al nieuwsgierig?

Tijdens de veilig kun je bieden op prachtige prijzen. Wat dacht je van een rondleiding bij de Agriport inclusief barbecue, een massage, bootcamp, shirtjes, tickets voor AZ, wiskundeles, ijs maken met een selectiespeler of een taart maken.. en er is nog veel meer. 

Kom bieden op 14 oktober. Leden, supporters, leden Club van 50, dorpsgenoten, vrijwilligers, buurtverenigingen, agrariërs, familieleden, kennissen, vrienden, kortom: iedereen is welkom op de Industrieweg 3 in Middenmeer.