Reparatiewerkzaamheden brugdeel op N239 nabij Nieuwe Niedorp

Nieuws
Tijdens de werkzaamheden is één rijbaan van de N239 afgesloten voor al het verkeer.
Tijdens de werkzaamheden is één rijbaan van de N239 afgesloten voor al het verkeer. (Foto: aangeleverd)

NIEUWE NIEDORP - WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland reparatiewerkzaamheden uit aan het brugdeel over de N239 tussen Hoefje en Ooievaarsweg. Wij werken op de rijbaan van de N239 (zijde fietspad) in de avond en nacht van woensdag 27 september op donderdag 28 september en van donderdag 28 september op vrijdag 29 september.

Werkzaamheden van 27 tot 29 september 2023

Op woensdag 27 september, 23.00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn uiterlijk vrijdag 29 september, 05.00 uur gereed. We werken alleen tussen 23.00 uur en 05.00 uur. Dit betekent dat als wij niet aan het werk zijn de weg volledig opengesteld is voor al het verkeer. We werken aan één zijde van de weg, waardoor er voor verkeer komend vanuit Nieuwe Niedorp geen hinder is.

Omleidingsroute verkeer

Tijdens de werkzaamheden is één rijbaan van de N239 afgesloten voor al het verkeer. Het fietspad blijft gewoon open. Dit betekent dat verkeer naar Nieuwe Niedorp, komend vanuit de richting Verlaat, Medemblik, Ooievaarsweg een omleidingsroute volgt via de N239, Alkmaarseweg, N242.


Bijschrift - Credit

Mogelijke hinder in de avond en nacht

Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken wij in de avond en nacht. Dit betekent dat er in de avond en nacht mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.

Heb je vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.