Project XL - Voor smalle beurzen

Nieuws
Iedereen gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis.
Iedereen gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert op vrijdag 15 december 2023 Project XL - Voor smalle beurzen. Tijdens deze bijzondere dag staan alle Uitdagingen in Nederland in het teken van mensen in financieel kwetsbare posities. Verschillende Uitdagingen bieden diverse activiteiten aan, variërend van ontspannen verwenmiddagen tot het oplossen van problemen in samenwerking met maatschappelijke organisaties. De Hollands Kroonse Uitdaging pakt het groots aan en combineert dit met een leuk uitje en een informatiemarkt.

Dit speciale evenement vindt plaats op de Veldzicht Hoeve in ’t Veld, op vrijdag 15 december tussen 16:00 en 19:00 uur. Wat staat er allemaal op het programma voor deze dag? Je hebt de mogelijkheid om een rondleiding op de boerderij te volgen, kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en zowel jong als oud kunnen deelnemen aan een boeren-survival, boogschieten en archery attack. Tussendoor kun je genieten van een drankje en als afsluiting staat er een heerlijke stamppotmaaltijd op het menu.

Tijdens al deze activiteiten is er ook de gelegenheid om informatiestands van organisaties te bezoeken die je kunnen helpen. Je kunt informatie krijgen over diverse diensten en ondersteuning. Bovendien gaat iedereen naar huis met een goed gevulde goodiebag, gevuld met leuke, lekkere of nuttige dingen.

De Hollands Kroonse Uitdaging is in staat om deze leuke middag met behulp van ondersteunende organisaties gratis aan te bieden aan 100 personen. Heb je interesse? Reageer dan vóór 1 december 2023 via https://hollandskroonseuitdaging.nl/wat-we-doen/#activiteit-projectxl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@hollandskroonseuitdaging.nl. Voor mensen die geen vervoer hebben, is er een bus beschikbaar naar en van Project XL. Deze bus heeft opstapmogelijkheden in Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Wieringerwerf, Middenmeer en Nieuwe Niedorp. Meer informatie hierover is te vinden op het inschrijvingsformulier. De  privacy van de deelnemers is volledig gewaarborgd.