Kerstmarkt Magnushof en De Bron

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Ben jij al in de kerststemming? Op twee locaties van Woonzorggroep Samen in Schagen wordt in december een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Het beloven leuke dagen te worden. Er zijn diverse kramen met kerstproducten en een loterij van Samen Vrienden. Kom langs en proef de sfeer!

Bezoek de kerstmarkt op zondag 10 december van 10.00 tot 15.00 uur in verpleeghuis Magnushof aan de Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen, of op donderdag 14 december van 9.30 tot 15.00 uur in zorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan 36-a in Schagen.

Kraamhouders bieden diverse kerstproducten aan, zoals cadeauartikelen, kerstkaarten, kerststukjes en decoratiematerialen. Stichting Samen Vrienden is aanwezig op de kerstmarkten met een gezellige loterij, waarbij je mooie prijzen kunt winnen.

In locatie De Bron verkopen de Samen Vrienden overheerlijke erwtensoep om diepgevroren mee te nemen, of meteen van te genieten. Met de opbrengst van de loterijen kan Samen Vrienden de rolstoelbussen laten rijden en leuke activiteiten organiseren voor de cliënten van Woonzorggroep Samen. Je bent van harte welkom op de Samen kerstmarkten! De entree is gratis.

Geïnteresseerd in leren, werken of vrijwilligerswerk doen bij Samen? Dan ben je ook van harte welkom in zorgcentrum De Bron op 14 december. Kom een ‘Koppie doen & binnen kiek’n’ en stel al jouw vragen. De koffie staat klaar!


Struin langs de kraampjes. - aangeleverd

Kwaliteit

Woonzorggroep Samen is jouw partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Cliënten kunnen bij Samen terecht voor thuiszorg, langdurige zorg, revalidatie & behandeling, huishoudelijke hulp, welzijnsdiensten en dagactiviteiten.

Met negen thuiszorgteams, tien woonzorglocaties en een gespecialiseerd revalidatiecentrum, is er altijd een locatie van Samen dichtbij. Samen kijkt met de cliënt naar wat er nodig is en waar anderen kunnen bijspringen. Zo helpen wij ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 088-6194000.