Persbericht Vrouwenpraatgroep voor anderstaligen

Nieuws
Een open inloop, speciaal voor vrouwen van elke afkomst.
Een open inloop, speciaal voor vrouwen van elke afkomst. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - Ben jij op zoek naar een warme plek waar taal, cultuur en vriendschap samenkomen? Een ruimte waar jouw verhaal telt, ongeacht jouw achtergrond? Dan nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan onze nieuwe vrouwenpraatgroep voor anderstaligen bij Wonen Plus Welzijn.

Vanaf dinsdag 9 januari 2024 ben je van harte welkom in het pand van Wonen Plus Welzijn op Kruiswijk 14A in Anna Paulowna (naast het station). Dit is een open inloop, speciaal voor vrouwen van elke afkomst. De bijeenkomst start om 11 uur en zal tot 13 uur duren. Vanaf dinsdag 9 januari zullen deze bijeenkomsten wekelijks, op de dinsdag, plaatsvinden. De toegewijde vrijwilligers zullen zorgen voor een warme en gastvrije sfeer, waarin men elkaar kan ontmoeten. Er wordt een (kleine) vrijwillige bijdrage gevraagd voor koffie/thee.

De vrouwenpraatgroep voor anderstaligen is een open inloop, waar de deuren wijd openstaan voor vrouwen van diverse achtergronden en leeftijden. De groep biedt niet alleen de kans om kennis van de Nederlandse taal te verbeteren, maar ook een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te maken en culturen te delen.