Kerstmiddag voor senioren in Nieuwe Niedorp

Nieuws
Zanger IJsbrand van Belleghem.
Zanger IJsbrand van Belleghem. (Foto: aangeleverd)

NIEUWE NIEDORP - Woensdag 20 december wordt in het dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp wordt door de KBO een kerstmiddag aangeboden op woensdag 20 december aan alle senioren in Niedorp, aanvang 14.00 uur. 

Deze middag wordt verzorgd door zanger IJsbrand van Belleghem, zanger van de Cats Aglow band. Hij werd ook buiten de regio bekend door zijn optreden in het TV-programma The Voice Senior van RTL4. In 2019 haalde hij daar de finale en eindigde als tweede. Ook nam hij deel aan het programma Thank you for te music. Het programma dat hij bij brengt is afgestemd op de kerst.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. In de pauze krijg je een drankje aangeboden waarbij lekkere hapjes niet zullen ontbreken. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging en een subsidie van het ‘Iedereen doet mee fonds’ van Microsoft.

 
Om een goede organisatie van deze middag mogelijk te maken dien je entreekaarten á 2,50 euro kopen zodat ze weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. Koop je kaarten op tijd want vol is vol!
Kaarten verkrijgbaar bij: Wonen plus Welzijn, De Koppeling Nieuwe NiedorpPeter Couwenhoven, Dorpsstraat 62 Nieuwe NiedorpGré Blankendaal, Oranjelaan 23 ’t VeldTrudy de Kruijf, Dorpsstraat 12 HaringhuizenMina Stevens, Torenstraat 28 Kolhorn