Kerstvieringen in de Michaëlskerk

Nieuws
Voor iedereen die een gezellige en warme plek zoekt.
Voor iedereen die een gezellige en warme plek zoekt. (Foto: Kade-C ontwerpbureau)

OOSTERLAND - De Michaëlskerk in Oosterland staat op 24 december in het teken van de kerstnachtviering, getiteld ‘Midden in de winternacht’. Met twee voorstellingen om 20.00 uur en 22.00 uur belooft deze viering een mooie ervaring te worden, doordrenkt met traditionele kerstliedjes en een sfeervolle setting.

De werkgroep achter de viering nodigt iedereen uit om de kerstsfeer te ervaren alsof ze aan de keukentafel zitten bij de familie van Nazareth. De verhalen en liederen van de avond zijn geïnspireerd door diverse bronnen, en wellicht wordt ook jouw verhaal verteld. Kaarten voor de kerstnachtvieringen zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 9 december om 16.00 uur in de Michaëlskerk te Oosterland. Voor wie deze datum mist, zijn kaarten nog beschikbaar via www.zininoosterland.nl. Entree: 10 euro per persoon.

Tweede kerstdag gratis inloop

Op Tweede Kerstdag biedt de Michaëlskerk een alternatieve invulling met ‘De Zoete Kerstinval’. Tussen 12.00 en 15.00 uur is de kerk open voor iedereen die een gezellige en warme plek zoekt. Of je nu wilt ontsnappen aan de verplichtingen van een familiebezoek, gezelschap zoekt of gewoon een ontspannen dag wilt doorbrengen, ben je welkom. De kerk zorgt voor muziek, soep, spelletjes, drankjes en warmte. Aanmelden is optioneel; iedereen is vrij om binnen te lopen. Voor meer informatie: ziyouoosterland@outlook.com. Deel in de warmte en gezelligheid van de Michaëlskerk op Tweede Kerstdag, zonder kosten of verplichtingen.