Gratis cursus ‘Peuter in Zicht!’ in Anna Paulowna

Nieuws
Hou je peuter in het zicht!
Hou je peuter in het zicht! (Foto: Adobe Stock)

ANNA PAULOWNA - De gratis oudercursus ’Peuter in Zicht!’ start op dinsdag 2 april. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en vindt plaats in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van andere ouders/opvoeders.

De cursus is op dinsdag 2, 9, 16 en 23 april 2024 van 19:30 tot 21:30 uur. Locatie : MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op de website www.ggdhn.nl/cursussen www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 550 keuze 4.