Een gezellige rommelmarkt in Wieringerwaard

Nieuws
Het wordt weer een gezellige markt met voor ieder wat wils.
Het wordt weer een gezellige markt met voor ieder wat wils. (Foto: Pixabay)

WIERINGERWAARD - Na jaren de rommelmarkt van Muziekvereniging Wieringerwaard georganiseerd te hebben, besloten onze vaste vrijwilligers hier na de markt van vorig jaar mee te stoppen. Even leek het erop dat onze succesvolste actie om geld in te zamelen voor de club niet meer door zou gaan, maar... er komt een ware doorstart op zondag 10 maart.

Het wordt, net als andere jaren, weer een gezellige markt met voor ieder wat wils: kleding, elektronica, boeken, speelgoed, keukenapparatuur, meubels, antiek, woondecoratie en nog veel meer. Daarnaast worden er zelfgemaakte taarten verkocht, is er een loterij, kunnen kinderen grabbelen in de grabbelton en wordt er uiteraard een beetje muziek gemaakt. Kom het beleven in de gymzaal van Wieringerwaard (Populierenlaan 25). De markt is open van 11.00 tot 13.30 uur. Het eerste uur wordt een entree van 2 euro gevraagd, daarna is toegang gratis.

Heb je zelf nog oude, mooie, bruikbare spullen? Deze kun je deze op zaterdag 9 maart zelf naar de gymzaal in Wieringerwaard brengen. Daarnaast is het Dorpshuis elke vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur open en kun je spullen in de hal bij de ingang neerzetten. Alvast hartelijk dank namens de muziekvereniging.