Scouting Niedorp levert potgrond van topkwaliteit aan de deur

Nieuws
De Scouting levert potgrond van topkwaliteit.
De Scouting levert potgrond van topkwaliteit. (Foto: Eddie Markink)

NIEDORP - Scouting Niedorp staat ook dit jaar paraat om hoogwaardige potgrond rechtstreeks bij jou aan huis te bezorgen op zaterdag 23 maart. Met een stevige reputatie op het gebied van topkwaliteit potgrond hebben ze de afgelopen jaren een solide naam opgebouwd.

Vorig jaar lukte het niet om alle straten in één dag te bereiken, maar dit jaar is de scouting vastbesloten om efficiënter te werken. Door optimalisatie van routes en de inzet van extra teams verwachten ze dit keer geen enkel probleem. Voor huishoudens buiten de bebouwde kom of mensen die verzekerd willen zijn van bezorging aan huis, is er de mogelijkheid om eenvoudig online te bestellen via www.scoutingniedorppotgrond.nl. Op zaterdag 23 maart wordt de potgrond dan afgeleverd, met een arsenaal aan voertuigen en gemotiveerde leden, variërend van de jongste Bevers tot aan het bestuur. Allen dragen bij aan het versterken van de clubkas.

Deze acties zijn essentieel voor het voortbestaan van de vereniging. De scouting hoopt dan ook op jouw steun door potgrond bij hen te kopen. Het is eenvoudig: de leden komen naar je toe en leveren de potgrond direct af, zonder gesjouw of rommel in uw auto. Enkel topkwaliteit potgrond in handige zakken van 40 liter.

Tussen 9:00 en 16:00 uur worden één of meerdere zakken afgeleverd. Woon je in Kolhorn, Lutjewinkel, Moerbeek, ‘t Veld, Zijdewind of ergens anders in de buurt? Bestel dan eenvoudig online via www.scoutingniedorppotgrond.nl en laat de potgrond bij u thuis bezorgen. Met Scouting Niedorp zet je deze lente je bloemen weer in topconditie.