Runnersworld Voorjaarsloop van Dokev in Anna Paulowna

Nieuws
Hardlopend het voorjaar in.
Hardlopend het voorjaar in. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Hardloop en Atletiekvereniging Dokev  organiseert op zondag 17 maart weer de voorjaarsloop in Anna Paulowna. Dan gaat iedereen weer hardlopend de polder in. Het parcours is geheel verhard met asfalt, waardoor er snelle tijden gelopen kunnen worden.

De Runnersworld Voorjaarsloop is er voor wedstrijdlopers en recreanten, jong en oud, leden en niet leden. Je kunt deelnemen om de prijzen, maar ook om voor jezelf gewoon een prestatie te leveren door het parcours uit te lopen of een voor jou mooie tijd neer te zetten. Ook voor de jeugd zijn er weer mooie afstanden met aan de finish een leuke herinnering.

De start van de 5 kilometer en de 10 kilometer is op de Graslaan, de overige afstanden starten vanaf de atletiekbaan bij DOKEV. De finish is voor alle afstanden bij de atletiekbaan van DOKEV.

Inschrijven

Vanaf 9.00 uur mogelijk bij het clubgebouw van Atletiekvereniging  DOKEV, Sportpark Kleine Sluis in te Anna Paulowna. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro voor de jeugd tot en met 15 en 6 euro voor de volwassenen. De kantine is geopend en er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Programma

Start 10.10 uur voor 750 meter, start 10.20 uur voor 1,5 kilometer, start 10:30 uur voor 3 kilometer, start 11.00 uur voor 5 kilometer en start 11.00 uur voor 10 kilometer.