Edwin Evers Band.
Edwin Evers Band. (Foto: persskit)

Mokum in ‘t Veld en de Edwin Eversband

Partnerbijdrage

‘T VELD - In december 1997 was het de laatste keer dat bezoekers uit ‘t Veld, en de wijde omgeving, konden genieten van top entertainment binnen het complex van Sportcentrum VZV in ‘t Veld. Jim Groenland van JG Horeca was in het verleden ook al betrokken bij de feesten van toen. “Vroeger hebben we mooie feesten in ‘t Veld gehad, daarom wilden we dit een nieuw leven in blazen bij de sporthal in ‘t Veld.”

Jim Groenland en de familie Doedens (Uitbaters van het sportcafé) Bij Veld’t hebben de handen ineengeslagen: “Na 25 jaar gaat het weer gebeuren. We zetten een fantastisch 2-daags event neer met een prachtige line-up,” aldus de organisatie. Vroeger heette het complex Sportpark de Kogge. “Eventjes halen we de geschiedenis terug, vandaar de naam Koggepop.”

Oude tijden herleven

Vrijdag 11 november toveren zij ‘t Veld om tot Mokum met onder andere Peter Beense, Samantha Steenwijk, Jeffrey Kuipers (Finalist Hollandse Nieuwe), Yves Berendse, Henk Naber, Joey Nicolay en Jacco Silver.

Check de winactie

Zaterdag 12 november staat de complete Edwin Evers Band op de agenda, een volledige show zal de sporthal op zijn kop zetten met support acts van Jacco Silver en een geheime gast. 

Consumptiemunt 

Bij aankoop van een vrijdag- of weekendticket ontvangt iedere bezoeker bij entree van het event twee consumptiemunten. De kaartverkoop is inmiddels gestart en er kan via www.koggepoplive.nl of https://eventix.shop/eay76rvx kaarten worden besteld. 

Voor ondernemers en bedrijven zijn er aantrekkelijke sponsorpakketten beschikbaar. Heb jij het idee om toch al te komen of draag je dit initiatief een warmhart toe neem dan vrijblijvend contact op via info@koggepoplive.nl of 06-53854376 en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Winactie

Koggepop geeft 5x2 kaarten weg! Heb jij zin om gratis met jouw vriend of vriendin een feestje mee te pakken? Volg @koggepoplive op Instagram en @Koggepop Live. op Facebook. Zorg ervoor dat je de laatste post liked en een comment achterlaat. De organisatie neemt via social media contact met je op als je gewonnen hebt! De actie loopt tot en met 6 november, dus wees er snel bij.

Afbeelding
Omwonenden avond vergunningaanvraag Afvalzorg Wieringermeer Algemeen 24 jan, 12:52
Afbeelding
Laptop voor Het Groene Huijs Algemeen 24 jan, 12:25
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: wat zijn het en waarom stemmen op 15 maart 2023? Politiek 24 jan, 11:33
Afbeelding
Expositie en verkoop van schilderijen voor Stichting Opkikker Algemeen 24 jan, 11:23
Afbeelding
Zinspiratiemiddag 'Meet-a-Muse' in Breezand Algemeen 24 jan, 09:34
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: de meestgestelde vragen (en antwoorden) Politiek 24 jan, 09:06
Afbeelding
Stemwijzers Provinciale Statenverkiezingen 2023: hier vind je ze Politiek 24 jan, 08:50
Afbeelding
Auto in sloot langs Groetweg 112-nieuws 23 jan, 22:55
Afbeelding
Groot feest op ouderavond in de Aap Algemeen 23 jan, 15:01
Afbeelding
Molen de Hoop uit Wieringerwaard siert op postzegel Algemeen 23 jan, 14:46
Afbeelding
Ondanks verlies: dierenambulance Den Helder rijdt tijdelijk tóch nog in Hollands Kroon Algemeen 23 jan, 13:22
Afbeelding
Dameskoor in de Keesschuur Algemeen 23 jan, 13:09
Afbeelding
Vrijdag Vraagdag op 17 februari in Van Ewijcksluis Algemeen 23 jan, 12:49
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Hollands Kroon

Op Rodi Hollands Kroon volg je het laatste nieuws uit Hollands Kroon. Rodi Hollands Kroon informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Hollands Kroon

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Hollands Kroon in je mailbox.