Ontdek de musthaves van het nieuwe seizoen tijdens Schagen Modestad

Partnerbijdrage
Welke key-items neem jij mee naar je eigen kledingkast?
Welke key-items neem jij mee naar je eigen kledingkast? (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Laat je wegblazen door de nieuwste trends en mooiste items op het gebied van mode, make-up, sieraden en accessoires tijdens Schagen Modestad. Op zaterdag 23 september organiseert Schagen Marktstad om 13.00 en 15.00 uur een gave modeshow op de Markt bij de Grote Kerk. 

Bekijk de nieuwste trends op de catwalk

Op zondag 24 september zijn de meeste winkels geopend van 12.00 -17.00 uur en staat de Bohemian Brocante markt weer tegenover de terrassen. Het najaar is bij uitstek hét moment om de garderobe eens flink onder de loep te nemen en te investeren in nieuwe key-items en de laatste trends.

Op zaterdag 23 september presenteren diverse winkels uit Schagen de laatste mode. De modellen flaneren in de mooiste outfits over de catwalk op de Markt. De shows zijn in de middag om 13.00 en 15.00 uur. Met muzikale ondersteuning van te gekke dj-dames en een enthousiaste presentator wordt de laatste mode aan u gepresenteerd. Tijdens de shows op de zaterdag worden er te gekke shoppers uitgedeeld. Een echte musthave voor het komende seizoen.

Na de catwalk presentatie loopt de groep modellen een parade door de winkelstraten. Onder begeleiding van gezellige muziek en samen met dansgroep Rebounce wandelen zij langs Gedempte Gracht, Molenstraat, Nieuwe Laagzijde en Makado.

Zondag 24 september is de laatste zondag van de maand en dat betekent koopzondag. De meeste winkels openen hun deuren van 12.00 - 17.00 uur. Alle geshowde kleding kun je dan zelf rustig passen en dan heb je alle tijd om goed te bekijken welke modetrends je meeneemt naar je eigen kledingkast. Na een middagje shoppen is het tijd voor een hapje en een drankje op de Markt bij één van de vele restaurants. Voordat je een tafeltje uitzoekt, kun je nog even een rondje over de Bohemian Brocante markt. De laatste editie van dit jaar, met kramen boordevol bijzonder brocante en vintage vondsten. Maar ook aan lifestyle producten, sieraden, kleding en heerlijke lekkernijen.

Zaterdag 23 september Modeshows 13.00 & 15.00 uur op de Markt. Zondag 24 september Koopzondag 12.00 - 17.00 en Bohemian Brocante markt.

Afbeelding
Afbeelding