Werp je hengel uit bij BurgerFarm

Partnerbijdrage
Wees welkom bij BurgerFarm.
Wees welkom bij BurgerFarm. (Foto: aangeleverd)

Wil jij op de foto met een helemaal zelf gevangen karper van wel 12 kilo? Denk eraan om de vis daarna wel weer in het water los te laten, hè. Bij Camping BurgerFarm zijn sinds enkele weken vier visvijvers in gebruik genomen waar visliefhebbers zich volledig uit kunnen leven.

Bij de familie Burger wordt niet stilgezeten. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en met de komst van deze visvijvers is de toch al uitgebreide camping nóg grootser geworden. Wat een aantal jaar geleden al in gang werd gezet, is nu dan ook echt werkelijkheid geworden. Het is aan de Middenweg 56 in Dirkshorn tegenwoordig letterlijk voor elk wat wils.

Visfanaten kunnen terecht bij Witsmeer Noord tot en met Zuid. Geschikt voor liefhebbers van ieder denkbaar niveau die in de zogeheten ‘catch and release’-visvijvers een visvriendelijke ‘jacht’ mogen maken op diverse soorten steuren en karpers. In allerlei kleuren, formaten en gewichten. Zo zwemmen er in Witsmeer Zuid, de grootste van de visvijvers, joekels rond van maar liefst 12 kilo.

Maar dat is nog niet alles. Want bij de BurgerFarm staat alles in het teken van gezelligheid. Tijdens het vissen is het daarom ook mogelijk om een hapje en een drankje te halen bij het eetcafé. Dat de bijpassende naam ’t Witsmeer heeft gekregen. Ook een leuke locatie om iets gezelligs te vieren.

Kortom, de BurgerFarm heeft er weer een fraaie attractie bij. Iedereen is welkom om zijn of haar hengel uit te werpen. Reserveren kan via www.burgerfarmvisvijvers.nl. Op de website is ook de hele historie achter het Witsmeer te vinden. Vissen met een grote groep kan ook, buiten de bezoektijden om.

Voor meer informatie is de BurgerFarm te bereiken via info@burgerfarmvisvijvers.nl of 06-20870856.