Oosterland College ‘Dansen als een edelman’ door Ronald Bos

Uitgaan
Ronald Bos (1972) is altijd geïnteresseerd geweest in oude beschavingen.
Ronald Bos (1972) is altijd geïnteresseerd geweest in oude beschavingen. (Foto: aangeleverd)

Meer weten over de verborgen boodschap van symbolen en andere (beeld)taal? Kom dan op woensdag 21 juni naar de Michaelskerk te Oosterland.

Ronald Bos (1972) is altijd geïnteresseerd geweest in oude beschavingen, vreemde talen en occulte kennis. Tijdens zijn opleiding tot grafisch vormgever verdiepte hij zich in logo design, waardoor hij met zijn kennis verbanden ging zien die voor anderen verborgen blijven. Zijn doel is zoveel mogelijk mensen laten inzien dat er achter ogenschijnlijk bekende symbolen en (denk)beelden tijdloze wetenschap schuilgaat.

Op basis van zijn boek ‘Dansen als een edelman’ heeft Ronald Bos een inspirerende presentatie samengesteld, waarin bekende symbolen in een decor van alledaagse gebeurtenissen een verrassende betekenis krijgen. Welke taal spreken niet alleen vormen en kleuren, maar ook hoofdrolspelers uit de heilige boeken, mythologie, sprookjes en volksverhalen?

Bos gaat ver terug naar de oorsprong en betekenis hiervan, die ons – verpakt in logo’s en symbolen – dagelijks onder ogen komt.

Op deze avond betaal je voor het boek ‘Dansen als een edelman’ € 40,- i.p.v. € 49,95. Locatie: Michaelskerk, Kerkweg 22 te Oosterland. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur Entreetickets a € 10- : aan de deur of via het bestelformulier op de website www.zininoosterland.nl of bij de Wieringer Boekhandel te Hippolytushoef. In de kerk zijn tijdens openingsuren op zaterdag- en zondagmiddag ook tickets te verkrijgen. Parkeren uitsluitend aan de Keizerspoeldijk.